Metropolitan.fi
News from Finland in English

Onko Wallis Helsingissä Kimi Räikkösen karaokebaari?

Keväällä 2017 Seiska uutisoi että F1-tähti Kimi Räikkönen avaa karaokebaarin Helsinkiin. Tämän jälkeen projektista ei ole kuultu lisätietoja, mutta sanotulle paikalle Helsingin Katajanokalle on nyt avattu karaokebaari joka voi olla huhuttu paikka.

Ravintolan nimi on Wallis Karaoke Bar ja sitä pyörittää Night People Group. NPG on 2011 perustettu yritys, jolla on yhteensä 14 ravintolaa ja yökerhoa ympäri suomea. NPG tai Räikkönen eivät ole varmistaneet yhteistyötä. Ravintolan nimi, Wallis, voi olla viittaus James Huntiin. Hän oli 70-luvun playboy kuski, jota Räikkönen on käyttänyt salanimenä. Huntin koko nimi on James Simon Wallis Hunt.

Vaikka Wallis Karaoke Bar ei olisikaan Räikkösen huhuttu ravintola-alan avaus, on se lähellä laituria jossa tähti pitää venettää. Ravintola on kirjaimellisesti kivenheiton päässä laiturista, joten sijainti vastaa huhuja. Alla näkyy baarin sijainti:

Formula 1 -sirkus siirtyy kesätauolle heinäkuun lopussa Unkarin GP:n jälkeen. Joten jos olet liikkeellä Helsingissä tämän vuoden Elokuussa, niin on mahdollista että maailman tämän hetken tunnetuin suomalainen laulaa Wallis Karaoke Bar -ravintolassa.

Sijainti on hieman Helsingin ydinkeskustan ulkopuolella, maamerkki Uspenskin katedraalin takana. Tarkka osoite on:

Wallis Karaoke Bar
Kanavaranta 7 E 22
00160 Helsinki

Written by Janita on Saturday July 15, 2017
Permalink -

« The Source and Meaning of "OK" - What are pending Bitcoin transactions? »