Metropolitan.fi
News from Finland in English

Ny 2018 Mercedes-Benz A-klass i bilder i finska Lappland

Finlands tidning Kauppalehti har publicerat spionfoto av den nya Mercedes-Benz A-klassen i Saariselkä Finland. Bilen var en kraftigt maskerad men tydlig identifierbar. Bilen kommer att presenteras för allmänheten den 2 februari i Amsterdam.

Bilen är speciellt intressant för finländarna eftersom produktionen kommer att ske i Valmet Automotive Factory i staden Uusikaupunki. Fabriken har satsat kraftigt på nya produktionslinjer och anställer nya anställda för att bygga Mercedes GLC och A-bilar.

Bilarna parkerades nära huvuddörren till ett hotell i Saariselkä i finska Lappland med Mercedes-signaturstjärnan är tydligt synlig. Detta gör att det känns som en marknadsföringsstunt som skulle skapa intresse för sociala medier, eftersom det är nära förestående. Tja, en stänk av viral marknadsföring skadar aldrig någon - så vi ska gå med det.

Bilarna hade däremot stora däck och substansiell körhöjd, vilket spekulerade på att de skulle kunna vara prototyper av fyrhjulsdrivna versioner av den kommande kompakta Mercedes. En SUV (Sport Utility Vehicle) -variant är också möjlig, eftersom premium små SUV är ett hett område med båtkonkurrenter BMW och Audi utskjuter nya lägen i ther X och Q-serien, respetivt.

New Mercedes Benz A-Class 2018

New Mercedes Benz A-Class 2018

New Mercedes Benz A-Class 2018

Written by Janita on Monday January 22, 2018
Permalink -

« Ny 2018 Mercedes-Benz A-klasse i billeder i finsk Lappland - Nowy 2018 Mercedes-Benz Klasy A na zdjęciach w fińskiej Laponii »