Metropolitan.fi
News from Finland in English

Pllakat e parandalimit të akullnajave Rohtos Suoja në shitje online, të anijeve në nivel global

Rohtos Labs është një kompani që harton dhe prodhon shtesa dietike. Një nga produktet që kompania pretendon të ketë bërë është të dalë me kurë të hangover.

Më parë të disponueshme vetëm në Finlandë tabletat Roödos Suoja tani janë në dispozicion globalisht nëpërmjet dyqanit online të kompanisë.

Bazuar në qytetin verior të Oulit, Finlanda - Rohtos Labs bazon produktet e tyre në të kuptuarit më të fundit të biokimisë dhe mjekësisë molekulare. Ndërmarrja në pronësi private gjithashtu bashkëpunon ngushtë me Universitetin e Oulus.

Rohtos Labs harton produkte të bëra nga përbërësit natyralë. Duke bashkuar shkencën moderne dhe hulumtimin bashkëkohor mjekim tradicional aziatik (Ayervedic, TCM), kompania harton produktet për një numër kushtesh. Të gjithë ata ndajnë konceptin e balancimit të kimisë së trupit përmes ushqyesve të veçantë.

Faktori kryesor për hangover është acetaldehyde?

Në qershor të vitit 2017 kompania njoftoi se është produkt për përdoruesit e alkoolit. Produkti është ndërtuar mbi faktin se metabolizimi i alkoolit prodhon një kimik të quajtur acetaldehid. Ky është një toksik që është më i tatueshem për trupin sesa etanoli (pirja e alkoolit) dhe është arsyeja kryesore për akullnajë të pijshëm pas alkoolit.

Mëlçia prodhon glutathione për të neutralizuar acetaldehid, por furnizimi natyral i mëlçisë mbaron pas dy njësive të alkoolit. Kjo çon në trup duke u ngopur me acetaldehid. Tabletat shtesë të Rohtos Suoja kanë për qëllim të rivendosin këtë ekuilibër. Produkti duhet të konsumohet para pirjes së alkoolit dhe nuk është një ilaç për akullnajë.

Koskenkorva Salmiakki

Kjo bëhet përmes një kombinimi të përbërësve për të rritur prodhimin natyror të glutationit. Shtohen antioksidantë dhe vitamina për të rikthyer pabarazitë e tjera kimike që ndodhin kur konsumojnë sasi të tepruar të alkoolit.

Rohtos Suoja aktualisht po kalon studime shkencore me dy vakte për të përcaktuar përfitimet e produktit. Përdoruesit e shtojcave dietike kanë raportuar uljen e efekteve të akullnajave mes 70-75% pas përdorimit intensiv të alkoolit.

Gjykimet e paprovuara 7 ditore me radhë në Festivalin e Tuska në vitin 2017, përdorimi i Rohtos Suojës rezultoi në një reduktim të ndjeshëm të simptomave të depresionit pas pirjes. Ngrënë pica dhe ushqime të tjera të shpejta pas mëngjesit u reduktua gjithashtu. Kështu, humbja e peshës dhe përmirësimi i vetëbesimit mund të vijnë si efekte anësore pozitive për përdoruesit e gjatë.

Rohtos Suoja është në dispozicion online, anijeve në nivel global

Rohtos Suoja anti hangover pill

Rohtos Suoja përshkruhet si një shtojcë dietetike që "Mbron trurin dhe trupin ndërsa pi alkool dhe zvogëlon të ashtuquajturin hangover të nesërmen."

Produktet fillimisht ishin të disponueshme vetëm në Finlandë, por që nga janari 2018, Rohtos Suoja dhe produkte të tjera tani janë në dispozicion për blerjet online në të gjithë botën në Afrikë, Azi, Australi, Evropë, Amerikën e Veriut dhe Amerikën e Jugut. Produkti vjen në njësi prej 30 tabletash, të mjaftueshme për 10-15 herë pije në varësi të dozimit.

Çmimi për një njësi € 23.90 (rreth 30 $) plus anijeve. Pagesa mund të bëhet me kartat e kreditit Visa, MasterCard dhe American Express ose Paypal. Rohtos Labs i jep produktet e saj një garanci para - përdoruesit e pakënaqur mund të kthejnë kapsulat e papërdorura për një rimbursim të plotë. Urdhërat mund të bëhen në dyqanin e kompanisë zyrtare online në rohtoslabs.com

Rohtos Suoja është një produkt natyral i zhvilluar dhe prodhuar në Finlandë, një vend në Evropën Veriore. Përshkrimi i produktit rendit përbërësit e mëposhtëm natyralë të përdorur në produkt (doza e 3 kapsulave):

 • Ekstrakt Nopal Kaktus: 440 mg
 • N-acetil cisteine: 330 mg
 • Vitamina C (acidi askorbik): 330 mg
 • Ekstrakt i gjedhit të qumështit: 165 mg
 • Taurinë: 165 mg
 • Alpha-GPC: 165 mg
 • Quercetin: 165 mg
 • Magnezi (citrate): 165 mg
 • ALA (acid alfa-linoleik): 110 mg
 • Zinku (monohidrat sulfat): 110 mg
 • Pyritrinol: 55 mg
 • Vitamina E: 35 mg
 • Vitamina E (thiamine monotriate): 15 mg
 • Vitamina B2 (riboflavin): 15 mg
 • Vitamina B6 (P-S-P): 10 mg
 • Piperine: 10 mg
 • Vitamina B9 (acid folik): 1 mg
 • Selen: 0.07 mg
 • Vitamina B12 (metilkobalamin): 0.05 mg
Written by Janita on Saturday February 3, 2018
Permalink -

« Rohtos Suoja katerie voorkomende pille aanlyn verkoop, gestuur wêreldwyd - Rohtos Suoja হ্যাঙ্গোওয়ার প্রতিরোধের অনলাইন জরিমানা, অনলাইন বিশ্বব্যাপী গ্রেপ্তার »