Metropolitan.fi
News from Finland in English

Rohtos Suoja превенција апчиња апчиња за продажба на интернет, превозот на глобално ниво

Rohtos Labs е компанија дизајнирање и производство додатоци во исхраната. Еден од производите што компанијата тврди дека го направил е да излезе со лек за мамурлак.

Претходно достапни само во Финска, апчиња Rohtos Suoja сега се достапни на глобално ниво преку онлајн продавницата на компанијата.

Со седиште во северниот град Оулу, Финска - Rohtos Labs ги базира своите производи на најновото разбирање на биохемијата и молекуларната медицина. Компанијата во приватна сопственост, исто така, соработува со Универзитетот во Оулу.

Rohtos Labs ги дизајнира производите направени од природни состојки. Со спојување на модерна наука и современи истражувања традиционални азиски лекови (Ayervedic, TCM), компанијата дизајнира производи за голем број услови. Сите тие го делат концептот за балансирање на хемијата на телото преку специфични хранливи материи.

Примарниот фактор за мамурлакот е ацеталдехид

Во јуни 2017 година компанијата објави дека е производ за корисници на алкохол. Производот е изграден врз фактот дека метаболизацијата на алкохол произведува хемикалија наречена ацеталдехид. Ова е токсин кој повеќе се оданочува за телото отколку етанолот (пиење алкохол) и е главната причина за мамурлак за пиење по алкохол.

Црниот дроб произведува глутатион за да го неутрализира ацеталдехидот, но природното снабдување со црниот дроб исчезнува по две единици алкохол. Ова води до телото што се заситува со ацеталдехид. Надополнетите пилули Rohtos Suoja имаат за цел да го обноват овој баланс. Производот мора да се консумира пред да пие алкохол и не е лек за мамурлак.

Koskenkorva Salmiakki

Ова се прави преку комбинација на состојки за да се зголеми природното производство на глутатион. Антиоксиданси и витамини се додаваат за да се обноват други хемиски нерамнотежи кои се јавуваат при конзумирање на прекумерни количини на алкохол.

Rohtos Suoja во моментов е во процес на научни двојно слепи студии за да се измери придобивките од производот. Корисниците на додаток во исхраната пријавиле намалување на ефектите на мамурлак помеѓу 70-75% по интензивна употреба на алкохол.

Неофицијални 7-дневни последователни испитувања за пиење на фестивалот Туска во 2017 година, употребата на Rohtos Suoja резултираше со значително намалување на симптомите на депресија после пиење. Јадењето на пица и друга брза храна утрото по исто така беше намалено. Така weightloss и подобрување на самодовербата може да дојде како позитивни несакани ефекти за долго време корисници.

Rohtos Suoja достапен онлајн, испорака на глобално ниво

Rohtos Suoja anti hangover pill

Rohtos Suoja е опишан како додаток во исхраната кој "го штити мозокот и телото додека пие алкохол и го намалува т.н. мамурлак следниот ден".

Производите првично биле достапни само во Финска, но од јануари 2018 година Rohtos Suoja и други производи сега се достапни за онлајн купувања што се испорачуваат на глобално ниво до Африка, Азија, Австралија, Европа, Северна Америка, Јужна Америка.

Производот доаѓа во единици од 30 таблети, доволно за 10-15 пати за пиење во зависност од дозата. Цената за единица € 23.90 (околу 30 долари) плус превозот. Плаќањето може да се направи со Visa, MasterCard и American Express кредитни картички или Paypal.

Rohtos Labs дава производи со гаранција за враќање на парите - незадоволните корисници можат да ги вратат неискористените капсули за целосна наплата. Нарачките можат да се направат во официјалната интернет-продавница на rohtoslabs.com

Rohtos Suoja е природен производ развиен и произведен во Финска, земја во Северна Европа. Описот на производот ги наведува следните природни состојки што се користат во производот (доза од 3 капсули):

 • Екстракт на нопал кактус: 440 mg
 • N-ацетил цистеин: 330 mg
 • Витамин Ц (аскорбинска киселина): 330 мг
 • Екстракт од млечен рак: 165 mg
 • Таурин: 165 mg
 • Алфа-ГПЦ: 165 мг
 • Кверцетин: 165 mg
 • Магнезиум (цитрат): 165 mg
 • АЛА (алфа-линолеинска киселина): 110 mg
 • Цинк (сулфат монохидрат): 110 mg
 • Пиритрин: 55 мг
 • Витамин Е: 35 мг
 • Витамин Е (тиамин монотриат): 15 мг
 • Витамин Б2 (рибофлавин): 15 мг
 • Витамин Б6 (P-S-P): 10 mg
 • Пиперин: 10 mg
 • Витамин Б9 (фолна киселина): 1 мг
 • Селен: 0,07 мг
 • Витамин Б12 (метилкобаламин): 0,05 мг
Written by Janita on Saturday February 3, 2018
Permalink -

« Rohtos Suoja Kicheband Präventiouns Pillen am Verkeef online, Schëffer global - Rohtos Suoja fanangonam-ponenana mialoha ny fisorohana amin'ny Internet, mandefa eran-tany »