Metropolitan.fi
News from Finland in English

Kimi Räikköns Karaoke Bar är en hotspot för kändisar i Helsingfors

Formel 1-stjärnan Kimi Räikkönen sägs ha en insats i en Karaoke Bar i Helsingfors. Efter öppettiderna har platsen blivit upptagen för kändisar i Finland.

I början av 2017 fanns rykten om att den karaoke-älskande föraren skulle skapa en egen butik. Tillsammans med Nightpeople-gruppen öppnades Wallis för sommaren 2017. Platsen sägs ha en avslappnad atmosfär, och toppklassig utrustning - och en mängd kändisar.

Finnish rappers party in Kimi Räikkönen Wallis Karaoke Bar

Under de senaste månaderna har platsen blivit känd för många finländska kändisar som besöker där, bland annat F1-förare som Mika Salo. Den mest populära rapparen i Finland, Cheek, hade födelsedagsbassäng i baren i början av 2018. Klubbägare säger att platsen är packad och starstuddad speciellt under den travla vintersäsongen när inomhus föredras.

Räikkönen har också sitt eget varumärke av Iceman-alkoholdrycker och har godkänt alkoholhaltiga drycker, som kan vara tillgängliga vid räknaren beroende på tid. På ett minimum kan man säkert hitta på stjärnorna motorbåt förankrad i den närliggande småbåtshamnen.

För att ytterligare öka populariteten meddelade baren en happy hour från 8-9pm (+ 10pm för klubbmedlemmar) - ger drycker till rabatterade priser:

  • Särskilda öl -50%
  • House prosecco 15 € / 75cl flaska
  • Lanson & Mumm-kampanjer 50 € / 75cl flaska

Låtlistan för Karaoke Bar Wallis är online här: esongbook.net/lista/1235

Din chans att festa med sportstjärnor i Helsingfors?

Mika Salo Kimi Räikkönen Wallis Karaoke Bar Helsinki

Självföraren själv har varit upptagen med att föräldra sig sina två barn och förbereder sig för den kommande F1-säsongen och lämnar lite tid för karaokefester.

Men speciellt på sommaren är F1 Drivers som Valtteri Bottas och Mika Häkkinen och andra internationella kändisar inklusive Lauri Markkanen, Dudesons, Teemu Selänne, Ilari Sahamies, Matti Nykänen och andra internationellt kända finns kända att spendera tid i Finland i juni till augusti.

Baren ligger bara några steg från stadens centrum och lätt att nå från kryssningsfartyg. Så om du besöker Helsingfors nordiska huvudstad - är Wallis Karaoke Bar ett bra val att spendera en utekväll: Wallis Kimi Räikkönen Karaoke Bar

Om du inte kan göra det kan du också hålla koll på Wallis Karaoke Bar Instagram - #bwoah

Written by Janita on Monday January 29, 2018
Permalink -

« Veja os pandas no zoológico da Finlândia - Como chegar lá e os preços dos ingressos em 2018 - Kimi Räikköns Karaoke Bar er et hotspot for kjendiser i Helsingfors »