Metropolitan.fi
News from Finland in English

KymiRing MotoGP Grand Prix 2019, Finland - Boende, Vägbeskrivning, Biljetter

KymiRing i Finland kommer att vara värd för sin första MotoGP 2019. Nyheterna bekräftades av motorcykelserien "Promotion Company Dorna Sports" på sitt besök i Finland i augusti 2017.

Loppet kommer att hållas på banan som fortfarande byggs men förväntas vara klar under början av sommaren 2018. Den finska motorsportscenen har arbetat för att hålla evenemanget i en år och banan är nu tekniskt kvalificerad för Formel 1 GrandPrixes också.

MotoGP-serien anses vara den ekvivalenta för Formel 1 i motorcykelracing och varje år över 270 miljoner åskådare ser sporten på live-tv. Kort sagt är hans nästa bästa till Formel 1 Grand Prix planerad till Helsingfors i motorsportsverdenen.

Tidtabeller, ruteplanerare och biljettpriser

KymiRing Racing Track in Finland

Motorsportsområdet i KymiRing har ett rallycross spår och det finns planer för ett kartspår, ett motocrossspår, speedway och enduro spår. Området är utformat för att hålla många racerhändelser och förväntas bli hjärtat av finsk motorsport komplett med hotell, kampanjer och restauranger.

Schema och biljettpriser för MotoGP 2019-loppet ännu inte bekräftat. Banan ligger ganska nära från många stora städer, med de två närmaste Lahti och Kouvola. Ruten från Helsingfors till KymiRing är cirka 135 km och tar 1h 45m. För Tammerfors-KymiRing-vägen är siffrorna 175 km och 2h 40m, och för Åbo-KymiRing-vägen 290 km och 3h 25m.

Det finns inga vägtullar i Finland. Koordinater för GPS-navigatörer och ruteplanerare till KymiRing i Kausala, Iitti Finland spår är: 60.879698, 26.480931

Hotell och stugor i KymiRing och Kausala

Kommunen Iitti är ganska liten, men det finns hytter och hotell nära KymiRing i Kausala. Använd formuläret för att hitta den bästa bostaden för dina behov i området när du besöker KymiRing:

Booking.com

Translations

Written by Janita on Monday January 22, 2018
Permalink -

« Гонка MotoGP в Финляндии KymiRing в 2019 году - Билеты, цены и расписание - KymiRing MotoGP Grand Prix 2019, Finland - Overnatting, Veibeskrivelse, Billetter »