Metropolitan.fi
News from Finland in English

Pallivaha testikelvax reducerar irritation av skrot och lugnar efter rakning

Den finska webbkönan Dick Johnson har släppt en ny kosmetisk produkt, Pallivaha. Den är avsedd för testikel och lovar en snabb lösning för svettning, skrapa och dålig luktande testiklar. Produkten är annonserad med tagglinjen "så bra för dina testiklar".

Den helt naturliga produkten är gjord av Vitellaria-trädet och lämnar scrotumområdet silkeslätt efter applicering. Produkten är också lämplig för användning efter rakning av testikelområdet för att minska irritationen.

Det skulle vara lätt att avvisa produkten som en del av ett skämt, men många män inser att irritation av skrotområdet kan vara ett verkligt problem under sommartiden och under långa vandringssessioner.

Produkten har nyligen introducerats på marknaden, men många finländska armékonsulter köper redan produkten för långa marscher. Den ursprungliga försäljningen av produkten har varit snabb. Leevi Kangas från Dick Johnson säger att det inte blir mycket lager kvar nästa vecka.

Produkten säljs såväl online som i Dick Johnson frisörsalong i Tammerfors. Prissättningen för produkten är rimlig vid €9,90 för en burk innehållande 50 milliliter Pallivaha (bollvax i direkt översättning).

Produkten är för närvarande inte tillgänglig för försäljning utanför Finland, men tillverkaren kan kontaktas via e-postadressen [email protected] för detaljer. För att köpa produkten på nätet till Dick Johnson Webshop: Pallivaha - so good for your balls

Written by Janita on Saturday March 17, 2018
Permalink -

« Ceara de testicule Pallivaha reduce iritarea scrotului și calmează după ras - Pallivaha Hodenwachs reduziert Hautirritationen und beruhigt nach der Rasur »